Nationale Sportweek 2020

Waar: Gemeente Dronten in Dronten
Wanneer: 18-09-2020 van 00:00 tot 23:59

Doelgroep(en): Jeugd, Jongeren, Mensen met beperking, Senioren, Volwassenen

Van vrijdag 18 september tot en met zondag 27 september 2020 staat heel Nederland in het teken van sporten en bewegen en daar doen wij in de gemeente Dronten graag aan mee.

Omdat de sport lang stil heeft moeten liggen vanwege alle maatregelen rondom Corona en er dit jaar geen Sportmarkt plaatsvindt, willen wij de sportaanbieders in Dronten graag de gelegenheid geven om aan te sluiten bij de Nationale Sportweek. Een mooi moment te laten zien, wat u als sportaanbieder, allemaal doet en hoe gezellig het bij u is. Voor u als aanbieder levert het meer naamsbekendheid op en misschien wel nieuwe leden! Het is aan u om te bepalen of het aanbod op dit moment wel of niet binnen uw wensen en prioriteiten past. We willen u in ieder geval de mogelijkheid aanbieden om als sportaanbieder het nieuwe seizoen op een mooie manier te openen!

Hoe kunt u deelnemen?
Als sportaanbieder kunt u op verschillende manieren deelnemen aan de Nationale Sportweek in Dronten:
1. Open dag organiseren voor bezoekers op zaterdag 19 september, zondag 20 september, zaterdag 26 september óf zondag 27 september.
Daarvoor is het handig dat:
· Er een betrokkene aanwezig is die bezoekers iets kan vertellen over uw vereniging/sportclub.
· Er een activiteit is, zoals bijvoorbeeld een sportmiddag, toernooi, sportclinic, proeftraining of evenement op locatie.
· Deelnemers zich ter plekke kunnen inschrijven als nieuw lid

2. Een clinic aanbieden in de Nationale Sportweek. De dag en het tijdstip mag u als aanbieder zelf bepalen. Een voorbeeld hiervan kan zijn dat u als sportaanbieder op de woensdagmiddag een clinic wil verzorgen voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Maar als een andere dag, tijdstip of doelgroep u beter uitkomt, kan dit natuurlijk ook.

3. Bestaande trainingen openstellen voor belangstellenden

Welke informatie hebben wij nodig?
Om deel te nemen is het handig dat u als sportaanbieder onderstaand schema invult. Deze informatie zullen wij verwerken voor op de website van Sport in Dronten en voor flyers, zodat wij extra aandacht kunnen geven aan de sportaanbieders die aansluiten tijdens de Nationale Sportweek.

Deelname aan:
Datum:
Tijd(en):
(start- en eindtijd)
Omschrijving:
(geef heel specifiek aan welk van de opties u gaat aanbieden)
Locatie:
Leeftijden doelgroep:
(begin- en eindleeftijd per activiteit)
Link van de website van de vereniging:

Aanmelden
Graag ontvangen wij vóór vrijdag 31 juli 2020 of u meedoet aan de Nationale Sportweek en welk aanbod u die week heeft. Dit mag gestuurd worden naar e.warners@meerpaal.nl. We verheugen ons op jullie deelname en horen graag op welke manier u uw vereniging/commerciële aanbod wilt promoten tijdens de Nationale Sportweek.

Kalender

Nationale Sportweek 2020

18 september 2020

Nationale Sportweek 2020

19 september 2020

Nationale Sportweek 2020

20 september 2020
> Volledige kalender tonen...


Wij werken samen met