Buitenspeeldag

Waar: De Meerpaal in Dronten
Wanneer: 12-06-2019 van 13:30 tot 22:00

Doelgroep(en): Jeugd, Jongeren, Mensen met beperking, Senioren, Volwassenen

Op woensdag 12 juni wordt het hele Meerpaalplein omgetoverd tot één grote speeltuin voor jong en oud. Dit jaar hebben we allemaal nieuwe stormbanen gekozen en daardoor een geheel nieuw parcour! In de middag kunnen liefhebbers de stormbanen trotseren, hebben we oud Hollandse spellen en kan er gesjoeld worden. In de avond kunnen jongeren en volwassenen zich opgeven voor de stormbanenrace. De Buitenspeeldag XL is een initiatief van Stichting Het Boegbeeld, Samen Actief en De Meerpaal.

Buitenspeeldag
Buitenspelen is super belangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. Daarom organiseren Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon al meer dan 10 jaar de nationale Buitenspeeldag. Die dag maken we van Nederland één grote speelplek! In Dronten geven we daar ook lokale invulling aan. Vanuit Sport in Dronten, het themaplan Gezonde Leefstijl en Jongeren Op Gezond Gewicht Dronten wordt dit initiatief gestimuleerd, omdat voldoende sport en bewegen bijdraagt aan een goede gezondheid.

Team Challenge
In de avond kunnen liefhebbers zich met een team opgeven voor de Team Challenge. Dit is een race waarbij je als team de stormbanen in een zo snel mogelijke tijd trotseert. Je kunt je opgeven met een team van minimaal 5 en maximaal 8 personen. Voor het avondprogramma dien je je aan te melden.

Stuur je aanmelding vóór 10 juni naar a.vanduinen@meerpaal.nl onder vermelding van: teamnaam, aantal personen en naam en e-mailadres van een contactpersoon. Deelname is gratis.

Programma
13.30- 17.00 uur Vrije inloop 
19.30- 22.00 uur Team Challenge

Kalender

(S)Cool Play - Biddinghuizen

17 september 2019

Sportles Senioren

19 september 2019
> Volledige kalender tonen...


Wij werken samen met