Do it in Dronten

Waar: De Meerpaal in Dronten
Wanneer: 21-09-2018 van 18:00 tot 20:00

Doelgroep(en): Jeugd, Jongeren, Mensen met beperking, Senioren, Volwassenen

Do it in Dronten
Op vrijdag 21 september 2018 organiseren wij "Do it in Dronten". Deze sportmarkt wordt als alternatief georganiseerd voor de Sport- en Lifestylemarkt. De Sport- en Lifestylemarkt wordt verplaatst naar het einde van het sportseizoen (mei/juni).

Aangezien wij aandacht willen geven aan het sportaanbod in de gemeente Dronten, is er besloten, om op vrijdag 21 september van 18.00 uur tot 20.00 uur op het binnenplein van De Meerpaal, Do it in Dronten te organiseren. Tevens valt dit in de Nationale Sportweek 2018.

Wij willen elke sportaanbieder uitnodigen om op deze dag op het binnenplein van De Meerpaal een clinic, demonstratie, les of in iets anders praktisch te voorzien om de inwoners van de gemeente Dronten te laten ervaren wat de sport inhoudt.

Anders dan de sport- en lifestylemarkt krijgen sportaanbieders geen kraam of statafel. Deze markt kenmerkt zich puur door de inwoners de sport te laten ervaren.
In verband met de ruimte kunnen er geen grote sportartikelen of banen worden aangelegd. Er kan worden uitgegaan van een stuk van 4x3m.

Wij hopen zoveel mogelijk sportaanbieders te zien op deze middag. Aanmelden als sportaanbieder voor 'Do it in Dronten' is gratis en kan via deze link.

Kalender

Buitenspeeldag XL

20 juni 2018
> Volledige kalender tonen...


Wij werken samen met