Drontens Kampioenschap Knikkeren

Waar: Meerpaalplein in Dronten
Wanneer: 23-05-2018 van 14:00 tot 16:00

Doelgroep(en): Jeugd, Jongeren

Alle kinderen van 6 tot en met 12 jaar uit de gemeente Dronten kunnen op woensdag 23 mei deelnemen aan het Regionaal Kampioenschap knikkeren op het Meerpaalplein. Sport in Dronten organiseert dit kampioenschap als voorronde voor het Nationaal Kampioenschap knikkeren in juni. De deelnemers kunnen gratis deelnemen aan dit evenement en krijgen bij opgave een set knikkers om mee te spelen.

Na twee jaar heeft Sport in Dronten besloten om de voorronde van het NK knikkeren weer te organiseren. “Het is belangrijk dat kinderen buitenspelen en dat we als organisatie het buitenspelen blijven stimuleren. Knikkeren is een laagdrempelige en toegankelijke activiteit voor kinderen dat buiten wordt gespeeld. We willen alle kinderen uitnodigen om op woensdagmiddag te komen deelnemen aan deze knikkermiddag” aldus de buurtsportcoach van Sport in Dronten.

Het toernooi begint om 14.00 uur en zal eindigen rond 16.00 uur. De beste knikkeraars van Dronten mogen door naar de landelijke finale die wordt gehouden op 23 juni in Amersfoort.

Opgeven
Wil jij je opgeven klik hier. Elke deelnemer krijgt een setje knikkers. Deelname is gratis.

Kalender

(S)Coolplay Biddinghuizen

18 december 2018
> Volledige kalender tonen...


Wij werken samen met