Own the Spot

Waar: Toepad in Dronten
Wanneer: 17-06-2018 van 12:00 tot 16:00

Doelgroep(en): Jeugd, Jongeren

Skateparktour Own the Spot! gaat weer van start: een tour langs de Flevolandse skateparken voor skateboarders, inliners, BMX'ers en steppers. Het eerste event staat gepland op zondag 2 juli in Lelystad (Zilverpark).

Own the Spot gaat om het ‘ownen’ van een obstacle en vindt plaats van juli t/m september 2017. Deelnemers worden ingedeeld op verschillende niveaus, dus iedereen (op welk niveau dan ook) is welkom!

Laat je beste tricks zien op je skateboard, BMX, inline skates of step en pak euro’s en leuke goodies. Voor de beste tricks per obstacle krijgen deelnemers punten. De deelnemer met de meeste punten ‘owns’ the obstacle, waaraan leuke prijzen verbonden zijn. Zorg dat je de hoogste score hebt tijdens minimaal vier events en wie weet word jij de winnaar van Own the Spot 2017 tijdens de finale in Almere.

Agenda
2 juli om 12.00 uur - Lelystad (Zilverpark)
9 juli om 12.00 uur - Zeewolde (Kluunpad)
16 juli om 12.00 uur - Emmeloord (Scandinaviëlaan) 
22 juli om 12.00 uur - Urk (Wilhelminapark)
3 september om 12.00 uur - Dronten (Toepad)
10 september om 12.00 uur - Almere (Evenaar)


Deelname is gratis. Inschrijven kan vooraf tijdens het event. Tijdens de verschillende events zal er ook een DJ en speaker aanwezig zijn. De speaker zorgt voor het commentaar en praat het event aan elkaar.

Own the Spot! wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Provincie Flevoland en wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeente Lelystad, lokale sport- en welzijnsorganisaties en Sportservice Flevoland.

Kalender

KidsmiX

23 oktober 2018
> Volledige kalender tonen...


Wij werken samen met