Gezonde Challenge

Samen gezond en sportief in de wijk en buurt

Samen Actief van de gemeente Dronten en Gezonde Leefstijl Dronten breiden het bewonersbudget van Samen Actief tijdelijk uit met de volgende uitdaging: Hoe kun je de omgeving waar je woont, werkt en leeft zo gebruiken dat je gezond en sportief bezig kunt zijn? Inwoners van de gemeente Dronten kunnen hun idee indienen en maken kans op een financiële bijdrage. Er is een bedrag van € 3.000,- beschikbaar om één of meerdere ideeën te ondersteunen.

Deze oproep biedt ruimte aan goede en inspirerende ideeën voor gezond en sportief gebruik van de woon-, werk- en leefomgeving. Hierbij kan men denken aan een gezamenlijke moestuin, een blote voetenpad, een kookworkshop, gezonde hapjes in de straat, een ‘ontdek- en beweegroute’, een sportieve break met collega’s tijdens werktijd, sportieve activiteiten voor ouders langs de lijn op het sportveld of het organiseren van activiteiten in de speeltuin. Iedereen wordt uitgedaagd om vooral zelf creatief te zijn!

Meer informatie over wie een idee kan indienen, de voorwaarden en wijze van aanmelden is te vinden op https://www.samenactief.nl/samen-gezond-en-sportief/ 

Kalender

KidsMix 2020

22 december 2020
> Volledige kalender tonen...


Wij werken samen met