JOGG campagnes

JOGG Dronten rolt onderstaande thema's uit binnen de gemeente:

Themacampagne 1: Groente… zet je tanden er in!
Het eten van groente en fruit is lekker en gezond! Het is dan ook een goede ontwikkeling dat we met elkaar meer verse groente eten dan een aantal jaar geleden. Toch vragen nog veel ouders zich af hoe ze hun kind genoeg groente kunnen laten eten. Met de themacampagne Groente… zet je tanden erin! helpen we kinderen én hun ouders om dagelijks meer groente te eten.
Groente en fruit


Themacampagne 2: DrinkWater!
Water drinken wordt weer heel gewoon. Met de campagne DrinkWater maakt Jongeren Op Gezond Gewicht water drinken gemakkelijk en aantrekkelijk. Bestaande kranen, waterkoelers, watertappunten en waterflesjes worden zichtbaar en toegankelijk gemaakt.
DrinkWater logo

Themacampagne 3: Gratis bewegen, gewoon doen!
Met de themacampagne ‘Gratis Bewegen, gewoon doen!’ van Jongeren Op Gezond Gewicht brengen we een beweging op gang waarmee we jongeren stimuleren dagelijks meer te bewegen. Bewegen kan in Nederland altijd en overal. Jongeren Op Gezond Gewicht wil kinderen en hun ouders laten zien hoe makkelijk bewegen en sporten kan zijn. Op de fiets naar school, klimmen in de speeltuin of voetballen op het pleintje. Ook bij plaatselijke sportaanbieders kunnen kinderen vaak gratis kennismaken. Bewegen past bij een gezonde jeugd in een gezonde omgeving.
Gratis bewegen


Op de hoogte blijven van de campagnes en activiteiten? Wordt dan lid van de Facebook en Instagram van
Sport in Dronten.


Wil je weten wat jouw organisatie kan doen met betrekking tot deze campagnes? Neem dan contact op!

Kalender

KidsMix 2020

22 december 2020
> Volledige kalender tonen...


Wij werken samen met