JOGG themacampagnes

JOGG themacampagnes

In 2018 gaan de JOGG themacampagnes van start. De drie verschillende campagnes zijn:
  • Groente... zet je tanden er in!
  • DrinkWater
  • Gratis Bewegen gewoon doen

Op donderdag 1 februari jl. is de campagne ‘Groente en Fruit, zet je tanden er in!’ vanuit JOGG Dronten van start gegaan. Met deze campagne willen we op een speelse manier kinderen bewust maken van gezonde voeding. De kick-off van deze campagne vond afgelopen week plaats op buitenschoolse opvang De Toppers in Dronten.

De campagne wordt uitgevoerd door de werkgroep campagnes bestaande uit de buurtsportcoaches en jeugd- en jongerenwerkers van De Meerpaal Welzijn en Kinderopvang Dronten. De werkgroep campagnes wil de jeugd bewust laten worden van gezond eten en bewegen. Deze campagne is onderdeel van de “JOGG-beweging” (Jongeren Op Gezond Gewicht) van de gemeente Dronten. Door middel van attractieve spellen en opdrachten wordt duidelijk gemaakt waarom gezond eten belangrijk is en hoe je een gezonde leefstijl kan aanleren. De kinderen van BSO De Toppers maakten een fruitspies, creëerden een eigen snackbord en speelden groente en fruit memory om meer te weten te komen over groente en fruit.
De komende weken zullen de buurtsportcoaches en jeugd- en jongerenwerkers deze campagne op meerdere BSO locaties in Dronten west aanbieden.


Kalender

Pauzesport Tamarisk

27 mei 2019
> Volledige kalender tonen...


Wij werken samen met