Nationale Sportweek 2019

Van vrijdag 20 september tot zondag 29 september is de Nationale Sportweek 2019. Sport in Dronten organiseert dit jaar op vrijdag 20 september een avondvullend programma ter ere van de Nationale Sportweek in De Meerpaal in Dronten. Zo zal Olympisch kampioen Nicolien Sauerbreij komen spreken in de grote zaal, is er een quiz waarbij deelnemers prijzen kunnen winnen en is er wederom de sportmarkt Do it in Dronten. Alle activiteiten zijn gratis te bezoeken.

17.00 uur: Do it in Dronten
De avond start om  17.00 uur met de sportmarkt Do it in Dronten. Zoals ieder jaar is deze sportmarkt aanwezig om inwoners kennis te laten maken met sportaanbieders. Voor de sportaanbieders is dit een ideale mogelijkheid om zich te laten zien. Op het binnenplein van De Meerpaal kan iedereen verschillende sporten ervaren.

18.00 uur: Quiz
Om 18.00 uur is er een quiz in de Grote zaal van De Meerpaal. Deze quiz is voor alle inwoners te bezoeken en zal vragen bevatten omtrent de thema’s sport en maatschappij. De hoofdprijs is een geldbedrag te besteden voor een sportabonnement of sportartikel naar keuze. Vergeet niet om je mobiele telefoon mee te nemen als je mee wilt spelen.

18.30 uur: Nicolien Sauerbreij
De Olympisch kampioen snowboarden van 2010 Nicolien Sauerbreij komt deze avond als gastspreker naar De Meerpaal. In een uur tijd komt zij vertellen hoe sporten bij kan dragen aan vitaliteit en aan een gezonde leefstijl. Uiteraard zal zij ook ingaan op haar eigen prestatie in 2010 in Vancouver. Zij zal spreken na afloop van de quiz in de Grote zaal.

Na afloop van de gastspreker is er de mogelijkheid om tot 20.00 uur de sportmarkt te bezoeken.

Aanmelden sportaanbieder
Wil jij je als sportaanbieder aanmelden voor de sportmarkt Do it in Dronten? Klik dan hier.


Kalender

(S)Coolplay in Swifterbant

21 januari 2020

Sportles Senioren

23 januari 2020

(S)Coolplay in Swifterbant

28 januari 2020
> Volledige kalender tonen...


Wij werken samen met