Nieuws

Aanmelden (S)Cool Sport 2019 nu mogelijk!

15 oktober 2018 Vanaf vandaag is het mogelijk om je als sportaanbieder aan te melden voor (S)Cool Sport 2019. In 2019 organiseren de buurtsportcoaches van Sport in Dronten wederom het project (S)Cool Sport. Nieuw dit jaar is dat het ook mogelijk is om voor groep 1 en groep 2 een aanbod aan te melden. Daardoor is dit project nu voor alle basisschoolkinderen, namelijk van groep 1 tot en met groep 8.  Doel van (S)Cool Sport is om kennis te maken met lokale sportaanbieders. De kennismakingslessen vinden plaats in de periode van februari tot en met juni. Op deze manier kunnen ze ervaren of de gekozen sport bij hun past. Vorig jaar deden er ruim 300 leerlingen mee aan dit project. Voor sportaanbieders is dit een mooie gelegenheid om het (sport-)aanbod onder de aandacht te brengen en hieruit eventueel nieuwe leden te werven.
Lees meer

Volleyballen bij Swift'64

15 oktober 2018 Tot januari 2019 kunnen kinderen van 9 tot 12 jaar gratis kennismaken met volleybal bij Volleybalvereniging Swift '64. De training is op donderdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur in de Steiger in Swifterbant. Neem je sportkleding mee en sluit aan!
Lees meer

Nieuwsbrief Oktober

10 oktober 2018 Sport in Dronten houdt jou graag op de hoogte van alle activiteiten middels digitale nieuwsbrieven. Heb jij de nieuwsbrief van oktober al gezien? Kijk hier snel voor de versie van oktober. 
Lees meer

KidsmiX in de herfstvakantie UITVERKOCHT

9 oktober 2018 UPDATE INSCHRIJVEN NIET MEER MOGELIJK! | Op dinsdag 23 oktober kunnen kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar meedoen met KidsmiX in De Meerpaal. Deze dag wordt georganiseerd door De Meerpaal Academie, de Meerpaal Welzijn en Sport in Dronten.
Lees meer

Cursus communicatie op 7 november en 12 december

8 oktober 2018 Facebook, Instagram, e-mail, internet, televisie, radio. Iedereen krijgt elke dag een enorme hoeveelheid informatie tot zich. Hoe zorg je als vereniging dat de informatie die jij over wilt brengen, tussen al dat communicatiegeweld toch binnenkomt bij jouw leden, ouders, sponsoren, nieuwe leden, gemeente etc.?
Lees meer

Pagina 1 van 83

Kalender

KidsmiX

23 oktober 2018
> Volledige kalender tonen...


Wij werken samen met