Nieuws

Inschrijving ColorJOGG geopend

14 september 2017 De inschrijving van de ColorJOGG is geopend. Op vrijdag 13 oktober om 17.00 uur willen we vieren dat we een JOGG-gemeente (Jongeren Op Gezond Gewicht) zijn geworden met alle jongeren tot en met 18 jaar uit de gemeente Dronten. We willen iedereen in die doelgroep uitnodigen mee te doen met de GRATIS ColorJOGG, de lokale kick off van JOGG Dronten. Voor meer informatie kijk snel hier.


Lees meer

Fietstocht 50 jaar De Meerpaal goed bezocht

11 september 2017 Afgelopen zondag vond de 50 kilometer lange fietstocht plaats die werd georganiseerd ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van De Meerpaal. Ruim 50 deelnemers legden samen met initiatiefnemer Albert Bleijenberg deze fietstocht af. De tocht startte om 13.00 uur en werd verreden langs Biddinghuizen en ging via het Veluwemeer en Roggebotsluis terug naar Dronten. Onderweg hebben de deelnemers genoten van een kop koffie met gebak bij Beachclub NU. Rond 17.00 uur arriveerden de deelnemers weer op het Meerpaalplein. Deelnemers en Albert reageerden enthousiast op de fietstocht: “Het was een succesvolle tocht en we hadden goed weer. Het was een ontspannen fietstocht en hebben lekker genoten van een kop koffie.”


 
Lees meer

BREAKING: Sport- en Lifestylemarkt 2017 geannuleerd

6 september 2017 Sport in Dronten heeft besloten de Sport- en Lifestylemarkt 2017 van vrijdag 8 september a.s. te annuleren. De reden is dat de weersverwachtingen zo slecht zijn dat er weinig tot geen bezoekers worden verwacht, ook al wordt het evenement naar het binnenplein van De Meerpaal verplaatst.
Lees meer

(S)Coolplay is nieuwe naam voor naschoolse activiteiten

4 september 2017 (S)Coolplay is de nieuwe naam voor de naschoolse activititeiten (NSA) per ingang van het nieuwe schooljaar 2017 - 2018. De buurtsportcoaches willen met deze naamsverandering een cooler en moderner imago geven aan de naschoolse activiteiten. (S)Coolplay wordt in elke kern (Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant) na schooltijd een uur lang gegeven. Tijdens dit uur geeft de buurtsportcoach sport- en beweegactiviteiten aan jeugd van 6 - 12 jaar. 
Ieder kind kan gratis en vrijblijvend meedoen aan deze activiteiten. Kijk hier wanneer (S)Coolplay in jouw buurt plaats vindt.
Lees meer

STORMBAAN & SCHUIMKANON: THE GAME IS ON!

1 september 2017 The game is on! De vrijdag in de feestweek staat in het teken van sport, spel en teambuilding. Ben je sportief aangelegd? Zet dan vrijdag 15 september in je agenda. Er wordt een heel parcours uitgezet en jong en oud gaan de strijd met elkaar aan. Dit alles vindt plaats in De Meerpaal en op het Meerpaalplein. De DJ ondersteunt de activiteiten met gezellige muziek.
Lees meer

Pagina 1 van 62

Kalender

(S)Coolplay in Biddinghuizen

25 september 2017
> Volledige kalender tonen...


Wij werken samen met