Nieuws

Flevonice open vanaf 12 december

11 december 2018 Vanaf woensdag 12 december zijn de ijsbanen van Flevonice weer open! Lekker schaatsen in de buitenlucht en midden in de natuur!


Lees meer

50 nieuwe pieten opgeleid

6 december 2018 Woensdag 5 december hebben ruim 50 kinderen hun pietendiploma behaald tijdens de pietengym in gymzaal De Beurs. Optisport Dronten en Sport in Dronten faciliteerden samen de pietengym voor potentiele pieten. Kinderen in de leeftijd tot 10 jaar konden over daken lopen, met de stoomboot varen, paardrijden en pakjes door de schoorsteen gooien om zo de hun opleiding te voltooien.
Lees meer

Word jij de nieuwe hulppiet?

3 december 2018 Sinterklaas is weer in het land! En met hem al zijn pieten. Elke avond lopen deze acrobatieke kindervrienden over de daken om alle kado's te bezorgen. Om iedereen van kado's te voorzien krijgen alle pieten een training en wordt er verwacht dat ze het pietendiploma halen. Wil jij ook hulppiet worden en het pietendiploma behalen? Kom op woensdag 5 december naar sportzaal De Beurs van 14.30 uur tot 15.30 uur en behaal het pietendiploma.

.
Lees meer

Schaats TrainingsGroep Dronten speciaal aanbod

3 december 2018 Schaats TrainingsGroep Dronten (STG Dronten) biedt komend schaatsseizoen de mogelijkheid om kinderen tot 16 jaar gratis te laten schaatsen indien een van de ouders lid is van de schaatsvereniging. Deze kinderen kunnen op zaterdagochtend schaatsles krijgen op het ijs bij Flevonice. 
Lees meer

Sport in Dronten zoekt Heroes voor Cruyff Court Dronten

2 december 2018 Sinds de opening van het Cruyff Court aan de Lancasterdreef in september 2012 hebben al meer dan duizend kinderen de weg gevonden naar dit speelveld in Dronten Zuid. Om er voor te zorgen dat iedereen krijgt om te sporten zijn er de Heroes. Deze Heroes staan onder begeleiding van de buurtsportcoach en zorgen voor activiteiten en het naleven van de 14 regels op het Cruyff Court. Sport in Dronten zoekt voor aankomende periode Heroes voor het Cruyff Court in Dronten Zuid.
Lees meer

Pagina 1 van 85

Kalender

(S)Coolplay Biddinghuizen

18 december 2018
> Volledige kalender tonen...


Wij werken samen met