Nieuws

Beach Event Dronten van 27 juni t/m 7 juli

20 mei 2019 Dronten- Van 27 juni t/m 7 juli vindt het Beach Event Dronten plaats op het Meerpaalplein. STADronten kijkt uit naar deze vijfde editie. Voor het tweede jaar is Dronten speelstad voor het NK Beach Soccer. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Dronten, de provincie Flevoland en de sponsoren van STADronten. Partners van het eerste uur Knipscheer Infrastructuur en van Werven, toveren het Meerpaalplein weer om in een fantastisch zandstrand.

 
Lees meer

Doe mee met Sponsorgoals en spaar voor jouw vereniging

19 mei 2019 Hoe geweldig zou het zijn als je als vereniging nieuwe kleding, producten of materialen zou kunnen kopen? Via Sponsor Goals​ kun je aankopen doen bij de voor jouw bekende webshops. Jij betaalt geen euro meer en van elk aankoop die jij doet, gaat er een bedrag naar jouw vereniging.
Lees meer

Kiekendief Duo- / Team Marathon op 1 juni

18 mei 2019 Hardlopen, fietsen en onderweg genieten van het Flevolandse polderlandschap met regionale hapjes en drankjes. Dat kan komende zaterdag 1 juni 2019 bij de eerste editie van de Kiekendief Duo- / Team Marathon. Het is een gecombineerd loop- en fietsevenement waarbij niet de tijd maar genieten en gezelligheid voorop staan.
Lees meer

Club van het Jaar 2019

8 mei 2019 Verdient jouw sport- of cultuurclub het om in de spotlights te staan? Wil je waardering en erkenning krijgen voor al het moois dat op jouw club plaatsvindt? Nomineer dan nu jouw club voor Club van het Jaar 2019!
Lees meer

Kidsmix Milieu op 30 april

23 april 2019 In de meivakantie, op dinsdag 30 april is er voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar weer KidsMiX in de Meerpaal. Er is een super leuke activiteit buiten de Meerpaal georganiseerd i.s.m. Survivalrun Vereniging Dronten met als thema “ milieu en natuur”
Lees meer

Pagina 1 van 92

Kalender

Pauzesport Tamarisk

27 mei 2019
> Volledige kalender tonen...


Wij werken samen met