Nieuws

ColorJOGG krijgt tweede editie op vrijdag 14 september

13 augustus 2018 Als opening van de Nationale Sportweek 2018 organiseert Sport in Dronten op vrijdag 14 september de tweede editie van de ColorJOGG. De jeugd tot 18 jaar uit de gemeente Dronten kan ook dit jaar weer gratis meelopen aan deze kleurenloop.

Lees meer

Sport in Dronten pakt uit in Nationale Sportweek 2018

13 augustus 2018 Van zaterdag 15 september tot zaterdag 29 september is de Nationale Sportweek 2018. Sport in Dronten heeft voor dit jaar een zeer gevarieerd programma samengesteld om alle inwoners te laten ervaren hoe leuk en belangrijk bewegen is. Deze twee weken wordt er extra aandacht gegeven aan kennismaken met sport, een gezonde leefstijl en ontwikkelen van sportvrijwilligers. Alle activiteiten zijn gratis te bezoeken.
Lees meer

Beweegmomentjes voor in je vakantie

2 augustus 2018 Ga je op vakantie, ben je aan het werk, of blijf je thuis? En wil je wel fit blijven? Dat kan al met simpele beweegmomentjes. Kijk snel verder wat jij zelf kunt doen.
Lees meer

Buurtsportcoaches krijgen er 3 jaar bij

30 juli 2018 Als het aan B en W ligt, mogen de buurtsportcoaches weer drie jaar blijven. B en W dienen hiervoor een nieuwe aanvraag in bij het ministerie van VWS. Er wordt een subsidie van 205.000 euro gevraagd aan het Rijk en zelf legt de gemeente daar nog eens 30.000 euro bij.
Lees meer

Kom bewegen bij Do it in Dronten

26 juli 2018 In de Nationale Sportweek vindt op vrijdag 21 september 'Do it in Dronten' plaats. Iedereen uit de gemeente Dronten is uitgenodigd om deze avond te komen sporten op het Meerpaalplein in De Meerpaal. Ruim 20 sportaanbieders geven van 18.00 uur tot 20.00 uur allerlei workshops, demonstraties en oefeningen om jou kennis te laten maken met de desbetreffende sport. Zo kun je onder meer turnen, hockeyen, schaatsen en verschillende vechtsporten beoefenen. 
Lees meer

Pagina 1 van 80

Kalender

> Volledige kalender tonen...


Wij werken samen met