Nieuws

Hockey clinic op het Johan Cruyff Court

18 juni 2018 Op woensdag 27 juni om 14.00 uur vindt er op het Johan Cruyff Court in Dronten een hockey clinic plaats. Alle kinderen uit groep 5 tot en met 8 zijn welkom om aan te sluiten. 
De clinic wordt verzorgd door een trainer van Mixed Hockey Club Flevoland.
Het is gratis en je hoeft je niet in te schrijven. Lees meer

Biljarttoernooi Swifterbant afgelast

18 juni 2018 Vanwege te weinig aanmeldingen is het biljarttoernooi op woensdag 20 juni in Swifterbant bij Biljartvereniging Swift'71 helaas afgelast. Lees meer

Do it in Dronten Sportmarkt

11 juni 2018 Op vrijdag 21 september organiseren wij "Do it in Dronten". Deze sportmarkt wordt als alternatief georganiseerd voor de Sport- en Lifestylemarkt. De Sport- en Lifestylemarkt wordt verplaatst naar het einde van het sportseizoen (mei/juni).
Lees meer

Meld je aan voor de Buitenspeeldag XL

11 juni 2018 Op woensdag 20 juni organiseren Stichting het Boegbeeld, Samen Actief van de gemeente Dronten en De Meerpaal de Buitenspeeldag XL op het Meerpaalplein. Op 20 juni wordt rondom het thema ‘Gezonde Leefstijl’ het hele Meerpaalplein omgetoverd tot één grote speeltuin voor jong en oud. In de middag kunnen kinderen de stormbanen en de super schuimbaan trotseren, worden gezonde pannenkoeken gebakken en zijn er allerlei activiteiten te doen op het plein. In de avond kunnen jongeren en volwassen zich opgeven voor de stormbanenrace.


Lees meer

Ken en erken de vrijwilliger

11 juni 2018 Hoe zorg je voor een bloeiend verenigingsleven met tevreden vrijwilligers? Die vraag staat centraal in deze training. Tijdens de training op dinsdag 26 juni op Urk gaan deelnemers aan de slag met het Verbindingsmodel. Op een speelse en interactieve manier wordt het model ingezet om daarmee de eerste stap te zetten naar het binden, boeien en laten bloeien van vrijwilligers.
Lees meer

Pagina 1 van 78

Kalender

Buitenspeeldag XL

20 juni 2018
> Volledige kalender tonen...


Wij werken samen met