Nieuws

SPORTAANBIEDERS! Aanmelden (S)Cool Sport 2018 nu mogelijk!

13 november 2017 Vanaf vandaag is het mogelijk om je als sportaanbieder aan te melden voor (S)Cool Sport 2018. In 2018 organiseren de buurtsportcoaches van Sport in Dronten wederom het project (S)Cool Sport. Dit project is bedoeld voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8 om kennis te maken met lokale sportaanbieders en vindt plaats in de periode van maart tot en met juni. Op deze manier kunnen ze ervaren of de gekozen sport bij hun past. Vorig jaar deden er ruim 300 leerlingen mee aan dit project. Voor sportaanbieders is dit een mooie gelegenheid om het (sport-)aanbod onder de aandacht te brengen en hieruit eventueel nieuwe leden te werven.Lees meer

November maand van aangepast Sporten

9 november 2017 November is de maand van het aangepast sporten. In het kader hiervan organiseert De Meerpaal in samenwerking met Triade en SC Flevostar een darttoernooi voor mensen met een beperking uit de provincie Flevoland. Naast het darttoernooi kunnen liefhebbers ook meedoen aan diverse clinics.
Lees meer

Waardeer jouw jonge sportvrijwilliger

7 november 2017 Op vrijdag 8 december organiseert De Meerpaal een “Young Volunteers Party” in de Grote Zaal van De Meerpaal voor alle jongeren van de gemeente Dronten. Deze feestavond staat in het teken van promotie en waardering van jonge vrijwilligers. Op deze avond komt er een artiest optreden, draait er een DJ en zullen er filmpjes ter waardering en promotie van jong vrijwilligerswerk worden getoond. Deze avond is gratis toegankelijk voor alle jongeren van de gemeente Dronten. 
Lees meer

Nomineer een sporter voor de sportverkiezing

6 november 2017 Op vrijdag 19 januari vindt de jaarlijkse sportverkiezing plaats. Sportverenigingen en inwoners van de gemeente Dronten hebben tot en met 7 december 2017 de gelegenheid om kandidaten aan te melden in één of meer van de 8 categorieën.
Lees meer

Voorbereidingen (S)Coolsport 2018 weer van start

3 november 2017 De voorbereidingen van het project (S)Coolsport 2018 zijn weer van start gegaan. Dit betekent dat alle sportaanbieders binnenkort weer een uitnodiging krijgen om zich in te schrijven voor het (S)Coolsport project. Houd je inbox in de gaten om je weer in te schrijven voor (S)Coolsport 2018.
Lees meer

Pagina 1 van 64

Kalender

> Volledige kalender tonen...


Wij werken samen met