ColorJOGG krijgt tweede editie op vrijdag 14 september

13 augustus 2018 Als opening van de Nationale Sportweek 2018 organiseert Sport in Dronten op vrijdag 14 september de tweede editie van de ColorJOGG. De jeugd tot 18 jaar uit de gemeente Dronten kan ook dit jaar weer gratis meelopen aan deze kleurenloop.

Na het succes van afgelopen jaar is er besloten om een vervolg te geven aan de ColorJOGG. Vorig jaar werd de ColorJOGG georganiseerd om te vieren dat de gemeente Dronten een JOGG-gemeente (jongeren op gezond gewicht) is geworden. Zo’n 270 kinderen in de leeftijd van 6 – 18 jaar renden mee.

Dit jaar is besloten om de ColorJOGG te organiseren als start van de Nationale Sportweek 2018.  Buurtsportcoach Maarten van Erp: “We wilden graag een vervolg geven aan het evenement. We kregen veel positieve reacties van afgelopen jaar en we kregen voor dit jaar al vragen of er weer een ColorJOGG georganiseerd zou worden. Wij hebben daarom besloten om het dit jaar te koppelen aan de Nationale Sportweek 2018”

Route
De route is korter dan afgelopen jaar. Deelnemers kunnen dit jaar meerdere rondes lopen binnen het half uur zodat ze zelf kunnen beslissen hoeveel kilometer ze willen lopen. “We hebben de route aangepast om ook voor de jongsten aantrekkelijk te zijn. De route is nu 1 kilometer lang en zowel start als finish is bij De Meerpaal. Voor de deelnemers die meer kunnen lopen is er de mogelijkheid om meerdere rondes te lopen. Na een half uur sluit het parcours en kunnen de laatsten hun ronde afmaken” aldus Maarten van Erp.

Deelnemen
Alle inwoners van de gemeente Dronten tussen 6 en 18 jaar kunnen deelnemen aan de ColorJOGG. Ben je jonger dan 6 jaar dan mag je meedoen samen met een begeleider. De start is om 17.00 uur en de laatste ronde kan gelopen worden om 17.30 uur.

Aanmelden voor de ColorJOGG 2018 is gratis kan via deze link.
Meer informatie klik hier.Er zijn nog geen reacties.
Laat een reactie achter
Los de bovenstaande som op:

Kalender

Vakantiepret

21 augustus 2019

Springskussens in zwembad

21 augustus 2019

Vakantiepret

22 augustus 2019
> Volledige kalender tonen...


Wij werken samen met