Gemeente Dronten, stichting De Meerpaal en Albert Heijn centrum en west tekenen samenwerkingsovereenkomst voor Jongeren Op Gezond Gewicht

7 november 2018 Op woensdag 7 november hebben wethouder Irene Korting, Hans Maris directeur van de Meerpaal en Theo Kalsbeek als vertegenwoordiger van Albert Heijn centrum en west een samenwerkingsovereenkomst getekend voor JOGG. In deze overeenkomst beloven de verschillende partijen gezamenlijk te werken aan de lokale JOGG doelstellingen.

In het kader van het Nationaal Schoolontbijt kwam tijdens deze ondertekening een klas met 19 kinderen van basisschool Aan Boord gezond ontbijten in de Albert Heijn.
Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) Dronten heeft als hoofddoelstelling overgewicht onder kinderen te reduceren. Dit doen wij door het creëren van een gezonde omgeving, samenwerking te bevorderen tussen publieke en private organisaties en door middel van het uitvoeren van campagnes. 
De overeenkomst tussen De Meerpaal, gemeente en de lokale Albert Heijns is de eerste structurele en meerjarige Publiek-Private samenwerking voor JOGG.
Gezamenlijk werken we aan die gezonde omgeving en zorgen we voor bewustwording door de campagnes ‘Groente, zet je tanden er in’, ‘DrinkWater’ en andere gezonde en sportieve activiteiten.

 
Er zijn nog geen reacties.
Laat een reactie achter
Los de bovenstaande som op:

Kalender

Sportles Senioren

28 maart 2019

3 dorpenloop

30 maart 2019
> Volledige kalender tonen...


Wij werken samen met