Meld je aan voor de Buitenspeeldag XL

11 juni 2018 Op woensdag 20 juni organiseren Stichting het Boegbeeld, Samen Actief van de gemeente Dronten en De Meerpaal de Buitenspeeldag XL op het Meerpaalplein. Op 20 juni wordt rondom het thema ‘Gezonde Leefstijl’ het hele Meerpaalplein omgetoverd tot één grote speeltuin voor jong en oud. In de middag kunnen kinderen de stormbanen en de super schuimbaan trotseren, worden gezonde pannenkoeken gebakken en zijn er allerlei activiteiten te doen op het plein. In de avond kunnen jongeren en volwassen zich opgeven voor de stormbanenrace.

Tijd

13.00 uur tot 17.00 uur: Vrije inloop voor iedereen
19.00 uur tot 22.00 uur: Team challenge (opgave noodzakelijk)

Plaats
Meerpaalplein

Kosten
Geen

Meld je aan!
In de avond kun je je met een team opgeven voor de Team Challenge. Dit is een race waarbij je als team de stormbanen in een zo snel mogelijke tijd trotseert. Je kunt je opgeven met een team van minimaal 5 en maximaal 8 personen. Voor het avondprogramma dien je je aan te melden vóó 18 juni.
Een team opgeven kan door een email te sturen naar: info@sportindronten.nl
Vermeld daarbij je teamnaam, aantal personen en een contactpersoon (naam + emailadres)

Vrijwilligers
Meer informatie omtrent aanmelden voor de avond volgt nog. Voor deze dag zijn we ook op zoek naar vrijwilligers. Wil je mee helpen om deze dag tot een succes te maken mail dan naar: matchpointvrijwilligerswerk@meerpaal.nl

Impressie van vorig jaar:
Er zijn nog geen reacties.
Laat een reactie achter
Los de bovenstaande som op:

Kalender

Pauzesport Tamarisk

27 mei 2019
> Volledige kalender tonen...


Wij werken samen met