POH Dronten Zuid wandelt met wijkbewoners

10 augustus 2020 Na het succes van de huisartsenpraktijk in Swifterbant gaat de huisartsenpraktijk in Dronten Zuid nu ook wandelen met wijkbewoners. De huisartsen krijgen meer zorgvragen van cliënten waarbij de oplossing onder meer bewegen is. In samenwerking met de buurtsportcoaches en sociaal werkers van Meerpaal Welzijn is daarom een wandelgroep opgestart. Door middel van de wandeltocht kunnen de cliënten op een laagdrempelige manier in beweging komen.

Iedere vrijdagochtend loopt er naast de begeleider, een deskundige van de praktijkondersteuning of een huisarts mee. De deelnemers hebben zo de mogelijkheid om vragen te stellen en informatie te ontvangen van een deskundige. Gedurende de wandeling kunnen er naar behoefte beweegactiviteiten worden gedaan.
De wandeling is voor iedereen toegankelijk en is gratis. De start is om 10.15 uur bij de huisartsenpraktijk Zuid en rond 11.15 uur is de wandeling ten einde en is er de mogelijkheid voor een kop koffie/thee. De eerste wandeling start op vrijdag 4 september.Er zijn nog geen reacties.
Laat een reactie achter
Los de bovenstaande som op:

Kalender

KidsMix 2020

22 december 2020
> Volledige kalender tonen...


Wij werken samen met