Resultaten n.a.v. inventarisatie (S)Cool Sport 2020

15 juli 2020 (S)Coolsport 2020 is vanwege de Coronaperiode een aparte editie geworden. Een heel aantal sportcursussen kon vanwege deze periode geen doorgang vinden. Een aantal heeft wel plaatsgevonden en een aantal is verschoven tot na de zomervakantie.

In totaal zouden er 110 cursussen aangeboden worden door 25 verschillende sportaanbieders en zouden 447 kinderen deelnemen aan één of twee cursussen. Dit zou wederom een stijging ten opzichte van afgelopen jaar.

Gevolgde cursussen
Van de 10 sportaanbieders die de inventarisatie hebben ingevuld, hebben er 6 aangegeven dat de cursus plaats heeft gevonden. 177 (=86%) van de aangemelde kinderen zijn daadwerkelijk op komen dagen bij deze cursussen. Daarvan zijn 34 kinderen (=19%) lid geworden van de desbetreffende sportvereniging.
Van de 6 sportaanbieders hebben 5 sportaanbieders leden overgehouden. Dat betekent dat 83% van de sportaanbieders leden overhoudt aan deze (S)Cool Sport editie!

Geannuleerde cursussen
De overige 4 sportaanbieders hebben aangegeven dat de cursussen zijn geannuleerd vanwege de Coronaperiode. Op de vraag of de sportaanbieder de cursus inhaalt of annuleert, geven 3 van de 4 sportaanbieders aan de cursus in te halen na de zomervakantie. De andere sportaanbieder annuleert de cursus en biedt de mogelijkheid weer aan tijdens de volgende (S)Cool Sport editie.

Als Sport in Dronten willen wij iedere betrokkene bedanken voor de inzet voor (S)Cool Sport 2020. Ondanks deze rare periode hopen we dat elke sportaanbieder de periode goed heeft doorstaan en iedereen na de zomervakantie, voor zover mogelijk, weer volledig kan opstarten.

Mochten er nog cursussen na de zomervakantie plaatsvinden willen wij jullie daar alvast succes mee wensen en anders zien we jullie graag weer terug voor de volgende editie: (S)Cool Sport 2021!Er zijn nog geen reacties.
Laat een reactie achter
Los de bovenstaande som op:

Kalender

Nationale Sportweek 2020

18 september 2020

Nationale Sportweek 2020

19 september 2020

Nationale Sportweek 2020

20 september 2020
> Volledige kalender tonen...


Wij werken samen met