Pas van Dronten

Pas van Dronten
Sportaanbieders kunnen zich aanmelden als aanbieder van de Pas van Dronten. Als aanbieder van de Pas van Dronten breng je jouw activiteiten of producten gratis onder de aandacht van pashouders!

Met de Pas van Dronten krijgen pashouders korting, naast jouw sportaanbod, op onder andere uitjes, eten en drinken en artikelen van winkels. Zo is het extra leuk om in Dronten (en omgeving) te sporten, te winkelen en uit te gaan.

De Pas van Dronten is een initiatief van de gemeente. Met de pas wil de gemeente bereiken dat meer mensen gebruik gaan maken van activiteiten in de buurt. Er is van alles te doen en het is belangrijk dat inwoners zich bewust zijn van de voordelen in hun eigen omgeving. Samen met verenigingen, winkeliers en andere aanbieders uit Biddinghuizen, Dronten en Switferbant wordt de pas uitgevoerd.
Daarnaast is ook het minimabeleid van de gemeente Dronten beschikbaar via de Pas van Dronten. Maakt u hier nog geen gebruik van of wilt u weten of u hier voor in aanmerking komt? Neem dan contact op met de gemeente Dronten op 14 0321 en vraag naar de afdeling Bijzondere Regelingen.

De voordelen:

  • Extra marketingkanaal voor jou als sportaanbieder via pas en de website
  • Extra aandacht voor jouw sportclub
  • Deelname is gratis

De voorwaarden:
  • Je biedt periodiek een actie of korting aan
  • Je maakt reclame voor de pas
  • Je hebt een smartphone, computer, tablet of kassysteem met internetaansluiting
Heb je vragen of wil je jouw sportclub aanmelden? Kijk dan op www.pasvandronten.nl of neem contact met een buurtsportcoach op via sportindronten@meerpaal.nl. 

Kalender

KidsMix 2020

22 december 2020
> Volledige kalender tonen...


Wij werken samen met