Sport- en Lifestylemarkt

Sport- en Lifestylemarkt

Elk jaar vindt de Sport- en Lifestylemarkt plaats. De Sport en- Lifestylemarkt is een unieke kans voor lokale sport- en lifestyleaanbieders om zich te presenteren voor het nieuwe sportseizoen. Voor elke aanbieder is een marktkraam beschikbaar waar zij zichzelf kunnen promoten. Voor inwoners van de gemeente Dronten is dit een unieke kans om alle sportaanbieders te ontdekken en te ervaren wat de sport inhoudt.


Do it in Dronten
Op vrijdag 21 september 2018 organiseren wij "Do it in Dronten". Deze sportmarkt wordt als alternatief georganiseerd voor de Sport- en Lifestylemarkt. De Sport- en Lifestylemarkt wordt verplaatst naar het einde van het sportseizoen (mei/juni).

Aangezien wij aandacht willen geven aan het sportaanbod in de gemeente Dronten, is er besloten, om op vrijdag 21 september van 18.00 uur tot 20.00 uur op het binnenplein van De Meerpaal, Do it in Dronten te organiseren. Tevens valt dit in de Nationale Sportweek 2018.

Wij willen elke sportaanbieder uitnodigen om op deze dag op het binnenplein van De Meerpaal een clinic, demonstratie, les of in iets anders praktisch te voorzien om de inwoners van de gemeente Dronten te laten ervaren wat de sport inhoudt.

Anders dan de sport- en lifestylemarkt krijgen sportaanbieders geen kraam of statafel. Deze markt kenmerkt zich puur door de inwoners de sport te laten ervaren.
In verband met de ruimte kunnen er geen grote sportartikelen of banen worden aangelegd. Er kan worden uitgegaan van een stuk van 4x3m.

Aanmelden
Wij hopen zoveel mogelijk sportaanbieders te zien op deze middag. Aanmelden voor 'Do it in Dronten' is gratis en kan via deze link.Evaluatie na overleg met sportaanbieders in mei 2018
Het moment waarop de sport- en lifestylemarkt wordt georganiseerd is vanaf volgend jaar aan het eind van het sportseizoen (mei / juni).
Voor 2018 betekent dat het volgende: Op vrijdag 21 september organiseren we een kleinere variant van de Sport- en Lifestylemarkt in De Meerpaal als aanbod in de Nationale Sportweek. Dit is besloten om dit jaar wel een evenement te hebben. Dit evenement heet: “Do it in Dronten”. Op deze avond hebben sportverenigingen de mogelijkheid om hun sport te laten zien in de praktijk. Dit betekent dat we geen kraampjes of statafels hebben, maar dat sportaanbieders een plek krijgen op het Meerpaalplein (binnen) om de avond lang hun sport te laten zien.

Aan het eind van het sportseizoen (mei / juni 2019) organiseren we de ‘grote’ Sport- en Lifestylemarkt waarbij de invulling lijkt op zoals die de afgelopen jaren ook was.

 
Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Maarten van Erp op m.vanerp@meerpaal.nl


Kalender

Sportles Senioren

27 juni 2019
> Volledige kalender tonen...


Wij werken samen met