Sport- en Lifestylemarkt

Sport- en Lifestylemarkt

Elk jaar vindt de Sport- en Lifestylemarkt plaats. De Sport en- Lifestylemarkt is een unieke kans voor lokale sport- en lifestyleaanbieders om zich te presenteren voor het nieuwe sportseizoen. Voor elke aanbieder is een marktkraam beschikbaar waar zij zichzelf kunnen promoten. Voor inwoners van de gemeente Dronten is dit een unieke kans om alle sportaanbieders te ontdekken en te ervaren wat de sport inhoudt.

Do it in Dronten
Op dit moment zijn wij bezig met de voorbereidingen voor de sportmarkt in september 2019. Wanneer er meer informatie bekend is, zullen wij dit communiceren. 

Evaluatie na overleg met sportaanbieders in mei 2018
Het moment waarop de sport- en lifestylemarkt wordt georganiseerd is vanaf volgend jaar aan het eind van het sportseizoen (mei / juni).
Voor 2018 betekent dat het volgende: Op vrijdag 21 september organiseren we een kleinere variant van de Sport- en Lifestylemarkt in De Meerpaal als aanbod in de Nationale Sportweek. Dit is besloten om dit jaar wel een evenement te hebben. Dit evenement heet: “Do it in Dronten”. Op deze avond hebben sportverenigingen de mogelijkheid om hun sport te laten zien in de praktijk. Dit betekent dat we geen kraampjes of statafels hebben, maar dat sportaanbieders een plek krijgen op het Meerpaalplein (binnen) om de avond lang hun sport te laten zien.

Aan het eind van het sportseizoen (mei / juni 2019) organiseren we de ‘grote’ Sport- en Lifestylemarkt waarbij de invulling lijkt op zoals die de afgelopen jaren ook was.
 
Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Maarten van Erp op m.vanerp@meerpaal.nl


Kalender

(S)Coolplay in Swifterbant

17 december 2019

(S)Coolplay Dronten Zuid

18 december 2019
> Volledige kalender tonen...


Wij werken samen met