Sportconsult

Sportconsult
Met behulp van een sportconsult knop kun je jouw specifieke vraag stellen aan de buurtsportcoach. De buurtsportcoach beantwoordt deze en/of helpt bij het vinden van een gepaste sport die bij jouw specifieke situatie en vraag past. Wij hebben veel contacten met verenigingen en andere sportorganisaties waardoor we jouw vraag weer goed door kunnen sturen. Klik hier voor de sportconsult knoppen.

Seniorenconsult
Iedere woensdag van 10.30 tot 11.30 uur is een buurtsportcoach aanwezig op het Serviceplein in de Meerpaal om senioren in de leeftijd van 55+ te helpen bij het vinden van passende sport- en bewegingsactiviteiten. Door een persoonlijk gesprek en een lijst van alle bestaande sportaanbieders in de gemeente Dronten wordt samen met een buurtsportcoach bepaald of er activiteiten zijn die geschikt zijn om aan mee te doen. Het is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

Senioren consult online

U kunt uw vraag en contactgegevens achterlaten zodat de buurtsportcoach van de senioren contact met u opnemen. Dit kan via a.warners@meerpaal.nl

Kalender

Buitenspeeldag XL

20 juni 2018
> Volledige kalender tonen...


Wij werken samen met